make up wanties

lækre tæpper og interior.

 GetAttachment (2)

jeg ved ikke, hvad I synes! Personligt, mener jeg, at grundlaget for et pænt og hyggeligeligt hjem, er et gulvs udseende! Med det mener jeg brugen af diverse tæpper, vinyler osv. Du kan selvfølgelig altid prøve at placere en masse fine møbler, og interior i rummet, men er gulvet ikke særligt tiltalende, så forsvinder charmen også væk fra alt det andet. Jeg elsker et pænt vinylgulv, helst hen i de mørke farver, og så indrette resten af hjemmet i sort og hvid. Der er ikke noget pænere end en helt minimalistisk stil.

 GetAttachment (1)

Tæppeland er lige det sted, som du skal tage hen, hvis du står og mangler et nyt gulv, eller tæppe til dit hjem. Lige nu tilbyder de en masse rabatter, som helt sikkert er værd at tage med i dine overvejelser, når du påtænker at investere i et flot vinylgulv eller gulvtæppe. De tilbyder f.eks. 50% på vinyler, 30, 40 og 50 % på deres løse tæpper og 30-40% rabat på Væg-til-væg tæpper. I det hele taget så kører Tæppeland bare med faste lave priser, og så er deres butikker blevet moderniseret og mere velindrettet, så er det er en del lettere at blive inspireret. Tæppeland køber deres varer direkte fra førende producenter i Indien og Europa – uden dyre mellemled. Selvom priserne er lave i Tæppeland, så sparer de altså ikke på kvaliteten. Og så holder de altså også bare stilen ren – de har nogle rigtig fine udstillinger i deres butikker.GetAttachment

 

Når jeg engang endelig får mit eget lille hus, vil jeg i hvert fald med glæde tage et smut forbi Tæppeland, for med de priser de kører med, og deres udvalg, er jeg da slet ikke i tvivl om at jeg nok skal finde noget!

Så tag et smut forbi en af deres butikker og tjek nogle af deres tæpper ud!

indlægget er sponsoreret, men 100% min egen mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

make up wanties