make up wanties

det er den tid på året hvor alle make up linjerne endelig kommer ud med noget nyt og spændende, også er der selvfølgelig også januar udsalget som altid redder mit deprimeret jule humør. Jeg har fundet en masse både gamle og lidt nyere produkter som jeg så gerne ville have liggende herhjemme!

ImageProxy (6) en ting jeg særligt ønsker mig er loreal cushion foundationen mest af alt fordi jeg ikke kan finde nogle steder i danmark som har den, og af en eller mærkelig grund vil man altid have det man ikke kan få, jeg har hørt at det er loreal lumi foundation bare i en ny og mere spændende pakke, så hvis det er det er jeg slet ikke i tvivl om at den er helt fantastisk. en anden ting jeg rigtig gerne vil have fingrene i er too faced – better than sex mascara, som jeg har haft den før og jeg elskede den! men jeg kan kun få fat i den når jeg er i sephora, så jeg håber meget snart på at slå et smut forbi og købe den, og så skal jeg selvfølgelig også have fat i nogle ting fra kat’von’d’s makeup line!.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar