How to be parisian

June wishes

Selvom om jeg har været rimelig obsessed over ringe for tiden, så har jeg selfølgelig også været ret meget oppe at kører over alle de søde kjoler og shorts jeg skal have på her til sommer og nu hvor de siger at sommeren snart rammer danmark så kan jeg slet ikke vente med at hoppe i alle de fantastiske outfit jeg har planlagt. Jeg har drømt om en masse fantastiske items for tiden og ligenu venter jeg faktisk bare utålmodig på at min løn ruller ind på kontoen og jeg endelig kan bestille nogle af alle de ting jeg har cravet, så derfor har jeg selvfølgelig lavet en liste til jer over nogle af mine ønsker.

ImageProxy (5)

/ 1. Marc jacobs armbånd Her / 2. Sandals Her / 3. Miss guided maxi dress Her / 4. Oversized denim Her / 5. Asos ringe Her / 6. Miss guided maxi dress Her /

Jeg har været helt vild med sandaleren længe og jeg tror det er på tide at jeg endelig tager mig sammen og køber dem, jeg tror de ville være perfekte sammen med see through kjolen som i øvrigt minder mig ret meget om mit absolutte ynglings Kylie Jenner coachella look. Jeg er faldet hårdt for det lidt raw-look kombineret med bohemian stilen, jeg syntes de to ting sat sammen gør noget fantastisk og jeg er rimelig sikker på at hele min stil denne her sommer kommer til at være inspireret af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

How to be parisian