Grey hair?

Wolford konkurrence – VIND 5000 KR. TIL WOLFORD!

ImageProxy (3)

 / Turtleneck kjole – her / Turtleneck bluse – her / bodystocking – her / Tights – her / BH – her /

Hvis du ligesom mig er rigtig glade for basic items, eller bare virkelig lækker lingeri så er det her helt sikkert noget for dig! Wolford er ‘Mærket’ når det kommer til basic items og så har de bare de mest fantastiske tights. Jeg har længe brugt deres tights da de bare sidder som de skal, også er kvaliteten ekstrem god dog er de henne i den dyre ende, men så er det jo heldigt at du lige nu kan vinde 5.000 til wolford bare ved at signe op til deres nyhedsbrev.

det eneste du skal gøre er at gå ind og skrive din mail Her, også deltager du altså i konkurrence om gavekort til Wolford, ret simpelt ikke? Ovenover kan i nok se jeg har samlet nogle af de items der meget gerne må hænge inde i mit skab, min helt klart ynglings er den hvide turtle neck trøje som kim kardashian faktisk også er blevet spottet i, hvilket jo automatisk er undskyldning nok for at jeg da bare skal eje den!

Husk at signe op til nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grey hair?