outfit details

Gosh make up?

Jeg er fuldstændig solgt! jeg var i matas den anden dag da jeg manglede en concealer og faldt så over at gosh havde tilbud på deres læbe produkter, det skulle jeg da selfølgelig lige have med også, selvom jeg aldrig rigtig har været vild med de ting de har, men da jeg var glad for deres ‘Foundation drops’ tænkte jeg at måske var deres læbestift og lip liner lige så god – Og det er de virkelig!

Jeg købte deres læbestift i farven 001 matt babylips, og deres 006 angel kiss lip liner, farverne matcher hinanden rigtig godt hvilket jeg også lidt havde håbet på. Jeg er ovenud imponeret over deres lipliner! Den er så creamy og pigmenteret, og så er den virkelig nem at bruge, også hvis du godt kan lide at overtegne dine læber, der er den rigtig god. Den minder meget om macs lip liners og jeg vil næsten påstå og den er ligeså god (kun næsten). læbestiften er lige så skøn, selvom den er matt er den stadig lidt creamy i det og føles heller ikke sindsygt tør på læberne.

lip lineren koster 75 kr. og læbestiften koster 95 kr. fik dog begge ting for 95 da de havde et 2 for 1 tilbud, og jeg tror måske stadig de kører med det tilbud. så skynd dig ned i den nærmeste matas og kig på det, det er helt sikkert det værd.
IMG_2440_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

outfit details